Over mij

Aangenaam, ik ben Connie Mahieu. Ik ben geboren in 1961 en woon met mijn man in Tilburg. Hier is sinds 2007 tevens mijn energetische praktijk gevestigd. Mijn werk als systeemcoach en energetisch therapeut doe ik vanuit passie naast mijn werk als adviseur op een hbo-instelling. Mijn vrije tijd breng ik graag in de natuur door voor een fiets- of wandeltocht.

Energetische praktijk

U en ik bestaan uit energie. Die energie kan in disbalans raken en voor zowel fysieke als mentale problemen zorgen. Dit heb ik in mijn ontdekkingsreis van het leven zelf ervaren, met een intensieve spirituele zoektocht als gevolg. Dankzij deze zoektocht heb ik veel zelfkennis opgedaan en ben ik mij gaan verdiepen in energie. Hier bleek mijn passie én mijn kracht te liggen. Vanaf dat moment wist ik dat ik met deze kwaliteit andere mensen wilde bijstaan en verder helpen. Een reeks professionele scholingen (zie hieronder) volgden, waarna ik begonnen ben als energetisch therapeut en systeemcoach. Ik ben ervan overtuigd dat een holistische benadering van klachten het beste en langste effect sorteert. Een benadering die ervan uitgaat dat alles met elkaar samenhangt en dat het gehele individu in de behandeling betrokken wordt. Ik voel mij bevoorrecht dat ik al veel mensen succesvol heb mogen begeleiden bij hun klachten. Graag ontmoet ik u om te bespreken waarmee ik u van dienst mag zijn.

Genoten opleidingen:

- Energetisch therapeut (Sonnevelt opleidingen, Den Bosch)

- Practitioner familie- en organisatieopstellingen (Ynnergy academy, Vught)

- Master opleiding familie- en organisatiestellingen (systemisch coachen)

- Sensi therapeut (Sensi opleiding, Waalwijk)

- Trance Healing and Mediumship (Arthur Findlay College, Londen)

- Trance Healing en Mediumschap (Spirituele en Intuïtieve Academie (Toldijk, Breda, Bussum)

- NLP-practitioner (Commitments, Klundert)

- Ontspannings- en intuïtieve massages (CNGO Tilburg en Holistic touch, Marlies de Vet, Gilze)

- Reiki Talk (Gaia ABC, Waalwijk).

Connie Mahieu

Kruiningenstraat 38, 5045 PW Tilburg

T: 06 21 85 85 62

E: info@conniemahieu.nl

Connie Mahieu is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg en is geregistreerd als docent bij het CRKBO.

logo Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg    logo Centraal Register Kort Beroepsonderwijs