Behandeling op maat

Mijn energetische therapie doe ik vanuit een holistische aanpak. Dit houdt in dat ervan uit gegaan wordt dat alles met elkaar samenhangt en lichaam en geest een samenwerkend geheel vormen. Om deze reden wordt het gehele individu bij de behandeling betrokken.

De behandelingen zijn erop gericht om te achterhalen waar uw klachten of gevoelens van onbalans vandaan komen. We sporen zogenaamde blokkades op om deze op te heffen, zodat u weer de juiste balans vindt. U zult daardoor nieuwe energieën ervaren en zich meer ontspannen voelen. Ook kan ik u helpen om uzelf vrij te maken én te houden van bewuste en vooral onbewuste (pijn)patronen.

Systeemtherapie of systemisch coachen biedt een prachtige inkijk in uw familiesystemen. Door middel van familieopstellingen krijgt u inzicht in wat er in uw familie aan ballast is opgebouwd. Deze ballast kan uw gezondheid beïnvloeden en klachten veroorzaken die niet te verklaren lijken. In systemisch coachen gaan wij op zoek naar deze ballast en leert u om los te laten wat niet van u is, wat doorgaans een grote verbetering van uw klachten als resultaat sorteert.

Het behandelproces dat het beste past bij uw klachten hangt sterk af van uw persoonlijkheid, de soort, de oorzaak en de mate van de klachten. Nadat we uw klachten uitgebreid besproken hebben wordt de behandeling gestart. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van systemische coaching, energetische therapie, drukpuntmassage en mediumschap. Daarnaast krijgt u extra inzichten mee in uw levens- en gedragspatronen, zodat u ook na de behandeling aan uw balans kunt blijven werken.

Kortom, één of meerdere behandelingen kunnen erin resulteren dat u zich weer een gelukkig en energiek mens voelt. Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Connie Mahieu

Kruiningenstraat 38, 5045 PW Tilburg

T: 06 21 85 85 62

E: info@conniemahieu.nl

Connie Mahieu is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg en is geregistreerd als docent bij het CRKBO.

logo Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg    logo Centraal Register Kort Beroepsonderwijs