Welkom bij Connie Mahieu

Loopt u al tijden met uw klachten bij de reguliere gezondheidszorg maar ervaart u geen of nauwelijks vooruitgang? Blijft het gevoel bij u wringen dat er iets niet klopt in uw lijf? Heeft u het gevoel dat u ballast van uw familiesystemen bij u draagt waar u maar niet los van komt? Luister dan naar uw eigen lichaam, want u weet het beste hoe uw klachten uw welbevinden beïnvloeden. Accepteer niet langer een leven met pijn of onbalans, maar kies voor een klachtenvrij bestaan in evenwicht.
Heeft u bijvoorbeeld last van onverklaarbare pijnen aan gewrichten en organen, hoofdpijn, vermoeidheid, depressie, spanningsklachten of een burn-out? Ik kan u hierbij helpen met mijn energetische en/of systeemtherapie. Zweverig? Helemaal niet, ik doe dit met beide voeten op de grond. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, lees dan verder of neem direct vrijblijvend contact met mij op.

Connie Mahieu

Kruiningenstraat 38, 5045 PW Tilburg

T: 06 21 85 85 62

E: info@conniemahieu.nl

Connie Mahieu is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg en is geregistreerd als docent bij het CRKBO.

logo Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg    logo Centraal Register Kort Beroepsonderwijs